TORMAX count+go

Kätevä tapa varmistaa fyysinen etäisyys

Kauppojen omistajat ja työnantajat sekä urheilu- ja kulttuuri-tapahtumien järjestäjät ovat kaikki saman ongelman edessä: ylläpitääkseen uusimpia hygieniastandardeja heidän on varmistettava turvallinen fyysinen etäisyys hallitsemalla tiloissaan olevien ihmisten määrää kaikkina aikoina. Mutta saatavilla olevat toimenpiteet ihmisvirran hallitsemiseksi ovat usein kalliita, riittämättömiä tai aikaa vieviä.

TORMAX count+go ratkaisee tämän ongelman kätevästi laskemalla ihmiset ja säätelemällä automaattiovia. Lisämoduuli on helppo asentaa mihin tahansa automaattiovijärjestelmään, ja sitä on helppo käyttää älypuhelimella.

Dynaaminen hallinta

Järjestelmä säätelee ihmisten virtaa ja sulkee oven automaattisesti antaen äänisignaalin ja näyttäen punaista valoa, kun tilat saavuttavat täyden ihmiskapasiteetin. Heti kun ihmisten määrä vähenee enimmäiskapasiteettia pienemmäksi, ovi palautuu automaattiseen avaustilaan, ja ohut LED-valolista vaihtuu vihreäksi. LED-valolista, jossa on vaihtuvat värit, ja kompakti kaiutin sisältyvät TORMAX count+go -peruspakkaukseen.

Joustava käyttö

Järjestelmä soveltuu yksittäisille oville, joita käytetään sekä sisääntuloon että poistumiseen, ja erillisille sisääntulo- ja poistumisoville.

Helppokäyttöinen

TORMAX count+go -järjestelmää käytetään älypuhelimella tai tabletilla Wi-Fi-yhteydellä, ja sen ansiosta käyttäjät voivat antaa henkilöiden enimmäismäärän tai nykyisen määrän ja nollata järjestelmän.

Tarkat numerot

Tulevien tai lähtevien ihmisten laskemisen tietyssä tilassa voi optimoida vähentämällä oven avautumisleveyttä niin, että siitä voi kulkea vain yksi henkilö kerrallaan.

Yksinkertainen kokoonpano

Lisämoduuli on helppo asentaa mihin tahansa TORMAX-liuku- tai -taitto-ovi-järjestelmään, eikä ylimääräisiä antureita tarvita. Tämä tekee järjestelmästä erityisen kätevän olemassa olevien ovijärjestelmien päivittämiseen.

Näyttöteline ja monitori

Ovista kulkeville henkilöille voidaan antaa visuaalisia lisäilmoituksia tyylikkäällä TORMAX count+go-näyttötelineellä, jossa on suuri monitori mukautettuja viestejä varten. Toinen monitori voidaan tarpeen mukaan sisällyttää mukaan digitaaliseksi mainontapaneeliksi.

 

Ota yhteyttä paikalliseen TORMAX ammattilaiseen saadaksesi lisätietoja ja neuvoja!