Hygieeninen turvallisuus

Ovenkahvoja ei tarvitse koskettaa!

Poista bakteerien ja virusten tartuntariski pahamaineisesta tartuntapisteestä: Ovenkahvasta.

  • Päivitä mekaaninen ovesi automaattiseen ja poista tartuntariski ovenkahvoista
  • Helpoin ja tehokkain tapa varmistaa hygieeninen turvallisuus
  • Mikä tahansa kääntöovi voidaan automatisoida nopeasti ja helposti

Neljä hygieenistä oven aktivaattori tyyppiä

Useimmat automaattiset ovijärjestelmät on varustettu liikkeentunnistimilla jotka varmistavat että ovet avautuvat täsmällisesti kun ihmiset lähestyvät niitä. Mutta jotkut tilanteet voivat vaatia erilaisia oven aktivaattori tyyppejä. TORMAX tarjoaa laajan valikoiman sensoreita ja kytkimiä, joista kaikilla on yksi tärkeä yhteinen näkökulma: ne varmistavat hygieenisen turvallisuuden.

Liiketunnistin
Tunnistaa ihmiset automaattisesti kun he lähestyvät ja avaa oven välittömästi ilman erillisiä tarvittavia liikkeitä. Sopii parhaiten tilaville kulkuväylille.

Kosketusvapaa kytkin
Ovi avautuu käden liikkeestä tai lyhyen kantaman tunnistusalueen läpi kuljettaessa. Kantama on säädettävissä, jotta ehkäistään oven tahaton avautuminen. Ideaalinen ahtaissa tiloissa.

Kyynärkytkin
Ovi avautuu koskettamalla kyynärpäällä sopivalle korkeudelle asennettua kytkintä. Ideaali tilanteisiin joissa ovi aukeaa vain erikseen haluttaessa.

Potkukytkin
Ovi avautuu koskettamalla jalalla sopivalle korkeudelle asennettua kytkintä. Ideaali tilanteisiin joissa ihmiset käsittelevät tavaroita ja oven pitää aueta vain erikseen haluttaessa.

Ota yhteyttä paikalliseen TORMAX ammattilaiseen saadaksesi lisätietoja ja neuvoja!