Keitä olemme

TORMAX Suomi Oy esittäytyy

TORMAX Suomi Oy on sitoutunut tarjoamaan erinomaista palvelua pätevien teknisten asiantuntijoiden ja huoltoteknikoiden avulla. TORMAX on tarjonnut automaattisia ovijärjestelmiä jo vuodesta 1965 alkaen Suomessa. Yhtiön pääkonttori on Helsingissä ja sivutoimipiste Jyväskylässä. TORMAX palvelee omien toimipisteiden lisäksi paikallisedustajien ja jakelijoiden kautta kaikkialla Suomessa.

Vuonna 1951 luotiin TORMAX tuotemerkin perusta Euroopan ensimmäisellä automaattisella ovella. TORMAX on automaattisten ovijärjestelmien johtava valmistaja ja sillä on ympäri maailmaa yli 25 tytäryhtiötä ja 500+ myyntiedustajaa.

TORMAX on osa yksityisessä omistuksessa olevaa LANDERT-konsernia, joka on tunnettu innovatiivisuudesta, laadusta ja aidosta yrittäjyydestä. Konsernin pääkonttori on Sveitsissä, Zürichin lähellä Bülachissa. Vuonna 1924 perustettu konserni työllistää yli 1000 työntekijää ja on jaettu kahteen liiketoimialaan: SERVAX (tilaustyönä valmistettavat sähkömoottorit) ja TORMAX (jalankulku- ja teollisuusovijärjestelmiä ).