Keitä olemme

TORMAX Suomi Oy esittäytyy

Monivuotisen panoksemme uudelleenkeskittäminen oman tytäryhtiön avulla

TORMAX on tarjonnut Suomessa automaattisia ovijärjestelmiä jo yli 50 vuoden ajan. Olemme onnistuneet rakentamaan aikanaan mullistavasta ideasta menestyneen markkina-aseman yhdessä yrityskumppaneidemme kanssa. TORMAX-konserni päätti perustaa oman tytäryhtiön, kun tähänastinen edustajamme Mesvac Oy sai uuden omistajan.

Tämä askel keskittää monivuotisen panoksemme Suomessa ja mahdollistaa meille pääsyn lähemmäksi asiakkaitamme. TORMAX Suomi Oy tarjoaa tästä lähtien kaikki TORMAX:n automaattisia ovijärjestelmiä varten tarvittavat suunnittelu-, asennus- ja huoltopalvelut.

Miksi? Omistajajohtoisena yhtiöryhmänä olemme jo sukupolvien ajan palvelleet asiakkaitamme henkilökohtaisesti. Tämän vuoksi meille on tärkeää, että TORMAX-ovijärjestelmän käyttäjä voi luottaa laitteistonsa koko käyttöiän ajan moitteettomaan huoltoon ja aukottomiin varaosatoimituksiin. Voimme varmistaa tämän TORMAX Suomi Oy:n avulla. Yritys on suoraan yhteydessä TORMAX:n kehitys- ja tuotanto-osastoon Sveitsin päätoimipaikassa.

Joko Sinulla on TORMAX-ovia käytössäsi? Vai suunnitteletko automaattisilla ovilla varustettua rakennusprojektia? Ota yhteyttä Maajohtajaamme, Miikka Tarkkaan: 020 7490 400, . Hän on tiimeineen käytettävissäsi keskustellakseen tarpeistasi.

Laajennamme tiimiämme lähiviikkoina. Haluatko pysyä ajan tasalla? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Kerromme lähiaikoina jännittävistä tapahtumista.

Etusi

  • Varmistamme myös vastaisuudessa jo asennettujen TORMAX-ovijärjestelmien räätälöidyt huoltopalvelut ja varaosatoimitukset.
  • Käytössäsi on kokeneita ja motivoituneita asiakaspalvelijoita ja huoltoteknikoita, jotka tuntevat tarpeesi ja paikalliset olosuhteet.
  • Kaikki ovet ovat auki etsiessäsi uusia ja yksilöllisiä ratkaisuja, sillä sinulla on suora yhteys TORMAX:n kehitystyön ja tuotannon tietotaitoon.
  • Asiakkaanamme voit luottaa pitkäjänteiseen sitoutumiseemme ja sukupolvien ajan omistajajohtoisen, menestyneen yrityksen voimaan.
  • Olemme tavoitettavissa kellon ympäri TORMAX Suomi Oy:n Servicedesk:n 0800 16 7000 kautta.

TORMAX-laatua vaativille asiakkaille

Vuonna 1951 luotiin TORMAX-tuotemerkin perusta Euroopan ensimmäisellä automaattisella ovella. TORMAX on automaattisten ovijärjestelmien johtava valmistaja ja sillä on ympäri maailmaa yli 20 tytäryhtiötä ja 500+ valtuutettua myyntiedustajaa. TORMAXin automaattisia ovijärjestelmiä näkee toimistorakennuksissa, ostoskeskuksissa, hotelleissa ja ravintoloissa, myymälöissä, lentokentillä ja rautatieasemilla, laivoissa, asuintaloissa – lyhyesti sanottuna sadoissa tuhansissa rakennuksissa ympäri maailmaa.

TORMAX on osa kansainvälistä, yksityisessä omistuksessa olevaa Landert-konsernia, joka on tunnettu innovaatiosta, ensiluokkaisesta laadusta ja aidosta yrittäjyydestä. Konsernin pääkonttori on Sveitsissä, Zürichin lähellä Bülachissa. Vuonna 1924 perustettu konserni työllistää yli 900 työntekijää ja on jaettu kahteen liiketoimialaan: SERVAX (tilaustyönä valmistettavat sähkömoottorit) ja TORMAX (automaattiset ovijärjestelmät).